Jokainen tapahtuma on haaste

Ammattilaisuus ansaitaan tekemällä


Voit lukea alan kirjallisuutta, kuunnella muita tai katsoa opetusvideoita, mutta ammattilaisiksi tällä alalla tullaan vain paljon tekemällä.

Tekijät erottuvat siitä, että heillä on näkemystä, ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin, heillä on alan sisältä iso verkosto ja varmuutta tehdä päätöksiä. Vastuun ottaminen omista päätöksistä ja ehdotuksista tekee tekijästä tekijän.

Burninghill Production Oy:n luovan – ja sisältöpuolen vastaavana, sekä tilaisuuksien juontajana,  toimii miltei 30 vuoden kokemuksella Oskari Palomäki.

Luottamus ansaitaan teoilla


Pitkään uraan mahtuu paljon juontokeikkoja, TV-tuotantoja ja isoja tapahtumakokonaisuuksia Jääkiekon MM-kisoista Nesteralliin.

Yritystapahtumat ovat oma lukunsa. Jokainen tapahtuma on haaste.

Asiakastapahtumissa brändi ja tuotteet saadaan esiin uusissa kulmissa ja kuinka henkilöstöjuhlat saavat nosteen ihmisistä, ei materiaalista. Nämä asiat edellä ollaan kuljettu.

Käsikirjoittajana Oskari kykenee kirjoittamaan yrityksistä kevennettyjä historiikkeja, tuoteperheestä kilpailuja ja tarvittaessa lyhytelokuvia, joissa esiintyjät tulevat yrityksen sisältä.  Nämä kaikki edellä mainitut asiat yli 3000 tehdyn tapahtuman kokemuksella.

” Luottamus ansaitaan teoilla, ei puheilla” 

Burninghill Production lyhyt historia

Alussa oli Kassi-Alma…

Yritystoiminta alkoi vuonna 1989, kun Yle osti minut käsikirjoittajaksi heidän suosittuun musiikkiviihdeohjelmaansa. Sitä ennen olin jo kirjoittanut viihdettä ja monologeja suomalaiselle viihdetaiteilijoille mm. Kassi-Alma nimiselle hahmolle, jota esitti Jyrki Sukulan äiti Marja-Leena Sukula. Näiden ohessa toimin myös tamperelaisen viihdehyväntekeväisyys-seura Mansester Broilerssin viihdevastaavana ja tapahtumien juontajana. Rakensimme monia 4000-6000 hengen massatapahtumia, joidenka tuotot menivät lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen. Pelasimme mm. unohtamattomia jääkiekkospektaakkeleja Pietarinkadun Oilerssia vastaan. Yritystoiminta alkoi siis Yleltä ja yritystapahtumat seurasivat toisiaan. Samalle vaihdoin Yleltä MTV 3 kanavalle, jossa monenmoista. Pääsin myös Maikkarilla mm. juontamaan Häämatkalle -sarjaa, josta tuli kotimaan sen kesän katsotuin ohjelma. Kiitos hyvän formaatin ja tiimin.

Hockey viihdettä, synttärit Kauvatsalla…

Yritystapahtuma markkinoilla yrityksen vahvuus on aina ollut ideoissa, sisällöissä, yllätyksissä, sekä tarkassa tuottamisessa. Tämä vuoksi Suomen Jääkiekkoliittokin on pestannut minut 2 kertaa töihin Suomen kotikisoihin. Olen ollut yksi kolmesta kotimaan kisojen viihdepäälliköistä. Tuotannoissa Burninghillin kanssa olen saanut tuottaa niin isoja pankkien valtakunnallisia kesäpäiviä, kuin yritysten 100 vuotis juhliakin.  Kuitenkaan ei saa unohtaa pieniä tuotantoja, jotka monesti nousevat yrityksen historiassa todella korkealle. Yksi parhaimpia Burninghill Production Oy järjestämiä juhlia oli eräät pienet 85 hengen syntymäpäiväjuhlat Kauvatsan työväentalolla. Ei se koko tai budjetti. Tunne, muistijälki, koskettaminen. Sitä se on.

Jo 30 vuotta viihteen parissa…

On ollut suuri ilo saada tehdä 30 vuotta työtä ihmisille, jossa heille tarjotaan elämyksiä, yllätyksiä ja tulevia muistoja.  Vuosien saatossa myös luotettava kumppanuusverkosto verkosto on taannut yhtiölle paljon onnistumisia. Kiitos jatkumosta kuuluu myös heille. Tässä on myös hyvä kiittää kaikkia asiakkaita, joita olemme saaneet vuosin varrella palvella.

Nuorena poikana juontaessani Mansester Brolerssin ja Pietarinkadun Oilerssien välistä ottelua Hakametsän jäähallissa -80 luvun loppupuolella, juontajaparini ja arvostamani ihminen juontaja Klaus Thomasson sanoi minulle pelin jälkeen: Jatka samalla tavalla, tulet pärjäämään täällä viihde -ja tapahtumakentällä. Se oli kannustava noste keltanokalle. Jatkettu on nokan osoittamalla tiellä.

Miten voisimme auttaa Teitä?

Asiakkaitamme mm: