ASIAKKAIDEN LUOTTAMUS ANSAITAAN TEOILLA

Asiakkaamme koostuvat eri kokoisista ja yrityksistä ja yhteisöistä. Asiakkaan koko tai tunnettu brändi ei saa koskaan olla se kipinä, joka laittaa alihankkijat yrittämään ja yllättämään. Ihmiset, heille tapahtumia tehdään. Kokemus ja muisto, ne molemmat pitää saavuttaa. Kun yrityksen arvot ja tapa toimia ovat edellä mainittujen asioiden kaltaisia, on sinulla myös tyytyväiset asiakkaat.

Olemme tehneet useiden tapahtumien yhteydessä yhteistyötä Burninghill Production Oy:n kanssa niin Toyota- kuin Lexus -brändien ympärillä.

Yhteistyötä on leimannut aina, japanilaisittain ilmaistuna, Omotenashi-henki; asiakkaasta välittämisen ja heistä huolehtimisen korkein muoto.
Olemme aina saaneet erittäin laadukasta palvelua ja tapahtumat ovat viimeiseen saakka mietittyjä. Suosittelemme Burninghillä!

– Mika Hirsimäki, Toyota Autotalot Oy

Olemme tehneet yhteistyötä erilaisten rekrytointi- ja muiden tapahtumien järjestämisessä jo vuodesta 2010.

Burninghillin konsultoiva ja asiakasta kuunteleva ammattitaitoinen palvelu on vakuuttanut meidät. Yhteistyö heidän kanssaan sujuu aina hyvällä fiiliksellä.”

– Jouni Salminen, projektipäällikkö, Työvoima liikkeelle Pirkanmaalla –projekti (ESR) / Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimisto

Olemme käyttäneet Burninghill Production Oy:n palveluita erilaisten asiakastilaisuuksien sekä yrityksemme vuosijuhlien järjestämiseen.

Yhteistyö on toiminut erittäin joustavasti ilman henkistä taakkaa siitä, järjestyykö kaikki ohjelma tilaisuuteen kuten olemme toivoneet. Yhteistyö on ollut rentoa ja innostavaa.

– Ari Penttilä, toimitusjohtaja, Matkapojat Oy

Kiitos Burninghill, oli hienosti järjestetty juhlat. Kyllä täällä on naurua ja hyvää tuulta riittänyt, kun on muisteltu lauantain tapahtumia. 

Valaistus näytti hyvältä,  sekä musiikki toimi hienosti, loppuillasta porukka tanssi ihan kunnolla. Huomasin kyllä, että ohjelmaa oli enemmän kuin alun perin oli suunniteltu, kiitos sinulle siitä. Se kahvakuulakisa oli tosi hyvä veto siihen kohti iltaa. Ja olihan se kiva myös minulle ja muulle juhlatiimille. Saimme osallistua juhlaan ilman stressiä itse järjestelyistä.

– Tiina Vaskuu, Tampereen Keskustekniikka Oy

Kiitos Burninghill, fiilikset on edelleen todella hyvät! Vieraita yli 700 ja paketti toimi.  Ilta onnistui yli odotusten, ja palaute on ollut hyvää kaikilta yhteistyökumppaneilta sekä asiakkailta. Hässäkkää oli, mutta hienosti niistä selvittiin”

Tsemppiä myös loppuvuoteen ja hyvää joulua! Ja kaikkea hyvää uuteen tulevaan vuoteen!

– Kati Laakso Markkinointikoordinaattori / Marketing coordinator Geberit Oy

Kiitos Burninghill! Kesäpäivät olivat juuri suunnitelman mukaiset.

Kaikki toimi hyvin ja ilmakin oli meidän puolella. Sain hyvää palautetta myös Oskarin rennoista juonnoista.

– Dickman Kirsi-Marjut Nokian Renkaat

Yhteistyömme Burninghill Production Oy:n kanssa on jatkunut jo 20 vuoden ajan.

Tilaisuuksissamme on yleensä n. 600 vierasta ja ne ovat olleet menestyksellisiä. Yhteistyömme varmasti jatkuu!

– Jukka Grönberg, aluejohtaja, Starkki

Asiakkaitamme mm: